WINNEN? NIETS ERVAN! HOE WORD JE ALS ONDERNEMER DE BESTE VERLIEZER?
Henk-Jan Koershuis verteld over de start van SportvoedingWebshop en zijn nieuwe missie De Beste Verliezer.

Tijdens de woensdag van de ondernemersbeurs VJENNE PAKT UUT! op 18 september hebben wij Henk-Jan Koershuis uitgenodigd.

Meld je aan voor de gratis Masterclass De Beste Verliezer en ga naar huis vol inspiratie en Gouden Boodschappen.

In 1.5 uur tijd neemt hij je mee in de wereld van ondernemen. Wat is zijn geheim als mens en ondernemer. Hoe is het hem gelukt om zijn bedrijf van zolderkamer tot marktleider uit te bouwen? En wat drijft deze ondernemer die een bijdrage wil leveren aan een gezonder Nederland? Bovenal: hoe kan jij als ondernemer je onderscheiden in de snel veranderende wereld, en tegelijkertijd als mens op en top fit zijn. Henk-Jan heeft een ijzersterk geloof in het feit dat je zowel zakelijk erg succesvol kan zijn en dat je je zelf daarin als ondernemer nooit hoeft te verliezen als het aankomt op de gezondheid van jezelf en je eigen team.

“Jouw bedrijf is een afspiegeling van wie jij bent en wat je uitstraalt. Een fitte, energieke en innovatieve ondernemer, wint niet alleen van zijn concurrenten. Hij zal ook privé het meest optimaal genieten. Zakelijk succesvol zijn en zelf niet fit en gezond zijn, betekent voor mij hetzelfde als zakelijk niet succesvol zijn”.

Meld je aan voor de gratis Masterclass De Beste Verliezer en ga naar huis vol inspiratie en Gouden Boodschappen.

Het Kennis Event Twenterand is het halfjaarlijkse event waar het nieuwste Ondernemers Magazine Twenterand wordt gepresenteerd en waar kennis wordt gedeeld door middel van workshops, lezingen, ontmoetingen Wil je meer weten over de kennis events? houd deze pagina en onze social media dan in de gaten. facebook, instagram

Door kennis tussen ondernemers overheid en onderwijs te delen creëren wij een sterker ondernemersklimaat.

Meer info over Henk-Jan

Hij bouwde in 10 jaar tijd zijn bedrijf uit vanaf de zolderkamer tot Benelux marktleider. Met een investering van slechts 1.500 euro. De beste atleten ter wereld mag hij tot zijn klantengroep rekenen en voorziet hij van zijn voedingsprogramma. In de breedte sport voorziet zijn bedrijf SportvoedingWebshop.com, waar hij mede-eigenaar van is, ruim 100.000 sporters per jaar van een product of adviezen. Zijn nieuwste project De Beste Verliezer gaat verder: hij wil een land en bedrijven inspireren op weg naar meer energie en ultieme vorm van gezondheid. Hiervoor schreef hij een boek, verzorgt hij supermarkt tours en biedt hij mensen zelfs de mogelijkheid met hem mee te gaan op Base Camp, een reis naar het buitenland om zijn gedachtegoed optimaal te ervaren. Zoals hij dat zelf omschrijft: een ware Life Changer. Zijn boek De Beste Verliezer, een Gouden Boodschap lanceerde hij in een uitverkocht theater voor 850 mensen. In recordtijd werd zijn boek een Bestseller. Inmiddels Tourt hij door het land voor het geven van zijn Masterclass binnen bedrijven en theaters. Hij strijdt op positieve en energieke manier voor het reduceren van 2 grote epidemieën die door Nederland razen. Overgewicht en ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels. Dit gegeven is een extreem remmende factor op het succes van een onderneming.