28 februari 2019

organiseert het Ondernemers Magazine Twenterand in samenwerking met het Ondernemershuis Twenterand het Kennis Event Twenterand.

Over Branding en Slimme streken

Het Kennis Event Twenterand is het halfjaarlijkse event waar het nieuwste ondernemers Magazine wordt gepresenteerd en waar kennis wordt gedeeld door middel van sprekers, lezingen, discussietafels en ontmoetingen met andere ondernemers, bestuurders en studenten.

Door kennis tussen ondernemers overheid en onderwijs te delen creëren wij een sterker ondernemersklimaat in Twenterand voor ondernemingen om te slagen en zich verder te ontwikkelen.

Programma

INLOOP 18:45   AANVANG 19:30

Presentatie over het Ondernemershuis Twenterand
Coördinator Rik Pape vertelt over de mogelijkheden van het Ondernemershuis 2.0

Gerben Löwik – Löwik Meubelen in Vriezenveen
Gerben vertelt over zijn bedrijf Löwik meubelen.

Prof. dr. Gert – Jan Hospers
Rust en ruimte, loeiende koeien en noaberschap. Over clichés heeft het platteland niet te klagen. De stad zou staan voor moderniteit, dynamiek en vertier, het platteland voor natuur, landbouw en tradities. Maar klopt dat beeld nog wel?

Pitches over te volgen workshops over branding in het Ondernemershuis

Presentatie van de 3e editie van het Ondernemers Magazine Twenterand
Door Wethouder communicatie Bart Jan Harmsen

De Ondernemerstafel
paneldiscussie met de ondernemers over branding onder leiding van Renee Bakker

Borrel

Presentatie: Renee Bakker

Sprekers

Gerben Lowik

Gert-Jan Hospers

Prof.dr. Gert-Jan Hospers (Enschede, 1974) is bijzonder hoogleraar Transitie in Stad en Regio aan de Radboud Universiteit en economisch geograaf aan de Universiteit Twente. Verder is hij directeur van Stichting Stad en Regio, een stichting die zich inzet voor stedelijke en regionale ontwikkeling op menselijke maat. Hij heeft diverse boeken geschreven, onder meer over gevoelsgeografie, citymarketing, demografische krimp en kustregio’s.

Bart-Jan Harmsen

Bart-Jan is wethouder voor de Gemeente Twenterand hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen wonen, verkeer en vervoer, recreatie en toerisme, communicatie en detailhandel.

Workshops

Tijdens het Kennis Event Twenterand worden er verschillende workshops gepitcht die in de weken erna worden gegeven in het ondernemershuis. U kunt zich hier tijdens en na het Kennis Event voor inschrijven. De workshops worden binnenkort bekend gemaakt.

Aftermovie Kennis Event 1: Hoe creëer je een merk dat impact heeft

Organisatie

ondernemershuis Twenterand
logo monolith mailfooter
logo_omt_goud_kl