VakantieXperts Den Ham

Tekst: Sandra Dubbink  |  Foto’s: Petra Holland

Voor iedere klant een passende vakantie. Vol enthousiasme vertelt eigenaresse Noël ten Thije van VakantieXperts uit Den Ham over haar passie, de reisbranche. Ze kan putten uit een koffer vol vakantietips en ervaringen. Achter haar bureau in het nieuwe, gezellige pand aan de Brink prijkt een prachtige wandafbeelding van een zonovergoten baaitje met bootjes. Je waant je even in een heerlijk paradijselijk oord.

Geen rompslomp
Op vakantie gaan. Iedereen leeft er naartoe. Even lekker weg uit het gedoe van alledag, geen agendastress en heerlijk genietend in de relaxmodus. De zoektocht naar een mooie en voordelige vakantiebestemming kan echter voor een hoop rompslomp zorgen. Want welke vakantiebestemming biedt nu waar voor zijn geld en met welke kosten moet je allemaal rekening houden?

 

“Het was altijd al een droom om voor mezelf te beginnen”

 

Onafhankelijk reisbureau
Dan is een onafhankelijk reisbureau met drie reislustige, bevlogen dames met een flinke dosis ervaring wel erg handig. VakantieXperts uit Den Ham ontzorgt je op alle fronten.
Met de kennis en kunde van de dames is na een druk op de knop de meest voordelige optie van de gewenste vakantiebestemming meteen inzichtelijk. Nevenproducten als autohuur, het reserveren van een parkeerplaats of stoelreservering in het vliegtuig pakken ze eveneens probleemloos voor je op. Of het nu gaat om een gezinsvakantie naar de zon, een actieve jongerenvakantie of een incentive reis voor bedrijven, bij elk budget wordt een passende vakantie gezocht.

 

“Geef ons gewoon de kans om het uit te zoeken, dat loont altijd.”

 

Noël werkt al sinds 1993 in de reisbranche. Ze combineert haar expertise met een flinke dosis enthousiasme. Deze combinatie heeft haar zeker geen windeieren gelegd. VakantieXperts is in korte tijd enorm gegroeid. “Het was altijd al een droom om voor mezelf te beginnen. In 2010 heb ik de stap gewaagd en ben ik als zelfstandig reisadviseur vakanties gaan aanbieden vanuit huis. Door de goede mond tot mond reclame liep het meteen erg goed. Zes jaar later ben ik overgestapt naar het Ondernemershuis in Den Ham, maar daar groeide ik al snel uit mijn jasje. Ik ben enorm blij met het nieuwe pand aan de Brink 2 en de komst van twee nieuwe collega’s. Vanuit deze sfeervolle locatie helpen Evelien Blikman, Anne Mondeel en ik de klant graag bij zijn zoektocht naar de ideale vakantie.”

Stenen reisbureaus
De traditionele ‘stenen’ reisbureaus zijn de laatste jaren steeds meer uit het straatbeeld verdwenen. Toch heeft dit Noël er niet van weerhouden om deze stap te zetten. Ze merkt dat veel klanten het prettig vinden om naar het reisbureau te gaan. “Thuis aan de keukentafel is natuurlijk ook erg gezellig, maar hier op het reisbureau is het ook prima vertoeven. Een lekker kopje koffie erbij en alle reisbrochures snel bij de hand. Het is dan wel een ‘stenen’ reisbureau, maar we vinden het erg belangrijk om het serviceniveau van de zelfstandig reisadviseur te bieden. Zo kun je ook bij ons op avonden of op de zaterdag een afspraak maken om een vakantie door te spreken en zijn we altijd 24/7 uur beschikbaar in geval van nood. Mensen denken vaak dat het boeken van een vakantie bij een reisbureau duurder is. Ik zeg altijd: “Geef ons gewoon de kans om het uit te zoeken, dat loont altijd.”

VakantieXperts Den Ham
Brink 2
7683 BP Den Ham
0546-241006
denham@vx.nl
www.vx.nl/denham