Berkhof Boom & Landschap

Tekst: Dean van het Laar  |  Foto’s: Niels Molenkamp

Na acht jaar in dienst te zijn geweest bij Defensie besloot Joël Berkhof, eigenaar van Berkhof Boom & Landschap, om het dit jaar over een hele andere boeg te gooien. Hij nam de stap om voor zichzelf te beginnen en zich bezig te houden met zijn passie: boomonderhoud en landschapsbeheer.

“Ik houd mij onder meer bezig met het vellen en verwijderen van bomen, het plaatsen van hekwerken en het aanleggen van landschapselementen.” De aantrekkingskracht van de natuur heeft ervoor gezorgd dat Joël voor een carrière in deze tak van het werkveld heeft gekozen. “Het liefst loop ik de hele dag in het bos, waar ik door niemand word gestoord en ik heerlijk in de natuur bezig ben.”

“Geen enkele boom is hetzelfde, elke boom vraagt om een andere benadering”

Joël onderscheidt zich door zijn praktische aanpak. “Ik ga deze klus klaren is mijn standaard instelling, anders moet je er niet aan beginnen,” zegt Joël serieus. “Flexibiliteit en communicatie zijn belangrijk voor mijn klanten, dus alles gaat in goed overleg. Wanneer ik dan aan het eind van de dag een biertje aangeboden krijg en de klant mij vertelt hoe mooi het er weer bij ligt, dan ben ik écht tevreden.”

Berkhof Boom & Landschap
Westeinde 532
7671 CT Vriezenveen
06-18278537
joel@berkhofboomenlandschap.nl
www.berkhofboomenlandschap.nl