Assink Carcleaning

Tekst: Dean van het Laar  |  Foto’s: Niels Molenkamp

Een glimmende BMW rijdt de hal van Assink carcleaning uit. “Hier houd ik mij dagelijks mee bezig” , zegt een trotse Matthijs Assink. Auto’s moeten harder glimmen dan wanneer ze nieuw uit de showroom komen rollen.

Van een Rolls Royce tot aan een Volkswagen Touran, je kan het zo gek niet bedenken of Matthijs heeft er aan gewerkt. “Ik ga verder dan het standaard poetswerk. Zo houd ik mij bezig met ruiten tinten, lakreparaties, grondige reiniging en glascoaten waardoor auto’s jaren beschermd zijn en nog mooier glimmen. Klanten staan dan ook dikwijls versteld van de glans na een uitgebreide coating behandeling.”

“Klanten staan versteld van de glans na een uitgebreide coating behandeling”

“Flexibiliteit en met de klant meedenken vind ik belangrijk”, zegt Matthijs stellig. “Mijn klanten zijn heel divers, dus komt het niet uit om hier naartoe te komen, dan is op locatie werken geen probleem voor mij.” De ene dag komt er een jongen die zijn eerste auto heeft gekocht, de andere dag rijdt Matthijs naar een pensionaris met een zeldzame oldtimer. “De klanten hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen, ze zijn allemaal blij met het resultaat”, lacht Matthijs.

Assink Carcleaning
Nijverheidsweg 29A
7671 DA Vriezenveen
06-23336303
contact@assinkcarcleaning.nl
www.assinkcarcleaning.nl