BEDRIJFSPAGINA AANMAKEN

Doelen van de vacaturebank

  • Vacatures binnen Twenterand overzichtelijk op een kaart weergeven.
  • Twenteranders en Twenterandse bedrijven helpen de juiste match te maken.
  • Twenteranders helpen aan de baan die bij hen past.
  • Stagiairs koppelen aan stages in Twenterand.
  • Deelnemers/Vrienden van het Ondernemers Magazine Twenterand ondersteunen bij het vinden van geschikt personeel.

In het Ondernemers Magazine Twenterand schrijven wij artikelen over mooie bedrijven. We geven een klein kijkje in de keuken van een bedrijf. Voor elk bedrijf is de keuze om mee te doen aan het magazine anders. Er zijn bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten, Nieuwe klanten willen bereiken, meer verkopen of bestaande klanten er aan herinneren dat ze er zijn. Meerdere malen kregen wij te horen dat het mooi zou zijn wanneer een artikel nieuwe interesse in de vorm van sollicitaties zou opleveren.

Wij geloven dat mensen gelukkig zijn als ze een goede baan en een leuke werkplek met leuke collega´s hebben. Mogelijke sollicitanten knappen af op de gewenste eisen en competenties. Daarom plaatsen wij niet alleen vacatures, maar U stelt uw bedrijf voor. Er wordt een kijkje gegeven binnen het bedrijf en de toekomstige collega’s worden kort voorgesteld. Op deze manier verlagen wij de drempel om bij u te solliciteren. Wij ondersteunen deelnemers aan het magazine en vrienden van het magazine bij het aanspreken en vinden van talent en gemotiveerde werknemers.

Door het formulier in te vullen hebt u de mogelijkheid om twee vacatures bij ons helemaal gratis te plaatsen. Mocht u meer vacatures willen plaatsen dan vragen wij u om vriend van het magazine te worden voor 40,- euro per jaar. Hiervoor krijgt u een logo in het magazine en een logo met link op de vriendenpagina van het Ondernemers Magazine Twenterand.

Upload u meer dan twee vacatures dan gaat u akkoord om vriend van het magazine te worden. Hierover wordt natuurlijk eerst even contact opgenomen.

Vul hiernaast uw gegevens in en upload foto’s van werkplekken en de nieuwe collega’s zodat wij voor u binnen 48 uur een bedrijfspagina zoals in het voorbeeld voor u kunnen maken. U bent vrij in het uploaden van het aantal collega’s. Mocht u meer dan vier collega’s willen presenteren. Of verschillende collega’s bij verschillende vacatures laat dit dan weten in het opmerkingen veld.